Vi har avlat klart

För några veckor sedan flyttade Cindy. Vi har kastererat alla våra katter och tänker inte ha några fler kullar. Alla våra kattungar verkar ha kommit till bra familjer och det känns naturligtvis bra. Vi kommer att kasterera våra små hingstar, vi kommer att köra in dem så småningom, men just nu är de våra "promenadkompisar". Vi rider Asta och Dimma , Fála kommer att ridas in nästa höst. Vi väntar med spänning på att Hildur och Heba från Nyhammar skall flytta till oss till vår/vintern, de är födda i somras. Det är två svarta islandsföl och har samma pappa som Fála, dvs. Jarl från Granbacken. Vi har avlat klart och hoppas att detta är den konstellation av hästar som vi kommer att ha i många år! Rianne är tingad och kommer att flytta om några veckor, hon är världens snällaste shettis, hon är dräktig med Hannibal.


Nybackas Cindy


Nybackas Cindy


Världens sötaste och gulligaste katt skall säljas!

Nybackas Cindy, vi har en kattunge kvar, detta är vår sista eftersom vi inte skall ha fler kullar och har kastererat både honkatterna och hankatterna. Vi har tvekat om vi skall behålla Cindy, men vi har så många katter vi behöver sälja henne till något bra hem. Hennes två syskon har redan flyttat och har fått det jättebra!

Det finns fler bilder längre ner på bloggen


Vi skall sälja världens snällaste shetlandsponny!


Tyvärr måste vi tänka ekonomiskt och vilka hästar som vi lägger ner tid på. Eftersom vi helt skall sluta med aveln så säljer vi Rianne. Noel har snart växt ur henne och hon förtjänar ett bra hem, hon älskar när man borstar och håller på med henne och hon gör aldrig någonting dumt! Hon är dräktig med Hannibal!

RSS 2.0