Hannibal Vom Ellernbrook


Godkänd i Tyskland, har betäckningsblock, har gått med fyra ston i sommar. Det finns flera bilder längre ner på bloggen. En otroligt snäll hingst! Säljes för att vi skall sluta med miniaveln och kommer att sälja våra ston.

Qianas kattungar, tinga redan nu!



Nybackas Candy, Nybackas Charlie och Nybackas Cindy. Två honor och en hane. De är födda 22/5 och levereras när de är tolv veckor, vaccinerade, med stamtavlor, avmaskade och chipmärkta.

Hannibal och hans "tjejer"


Qiana har fått tre kattungar



Detta är en gammal bild, men nya bilder kommer. Månlyckans Qiana har fått två vita en hona och en hane och en blåsköldpaddfärgad hon, de föddes den 22/5, Tildas födelsedag. De är så vackra och Qiana är en perfekt mamma. Detta är vår sista kull, pappa Brandy är kastererad.

Ásta från Nyhammar



Àsta, min snygga islandshäst!!!!!

Nybackas Anemon



Anemon är världens sötaste och snällaste, en liten "nalle".

Loves Mirja



Mirja med sin långa man, hon går nu med Hannibal. Nybackas Anemon är fölet som hon fick förra sommaren. Mirja kommer också att säljas.

Silverlea af Jäboruder



Vår jättesöta Silverlea kommer vi också att sälja, hon går just nu med Hannibal.

Hannibal går nu med tre ston



Hannibal, vår snygga, coola kille, han går nu med tre ston. Vi kommer inte att fortsätta med avel och kommer därför kommer vi att sälja denna härliga häst till någon som vill ha en avelshingst.

Rina


Vår älskade vackra, snälla Rina klarade inte fölningen, fölet låg så fel att det dog och Rina gick inte att rädda. Hon galopperar nu med sitt lilla föl på de evigt gröna ängarna.

RSS 2.0